Tolmácseszközök bérlése

Miért válasszon minket?

A kihangosítási és fülkemegoldások rendkívül széles körével tudjuk a legváltozatosabb helyszíneken is biztosítani azt a magas színvonalat, ami sikerre viszi az Önök rendezvényét.

Szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében irodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Tolmácseszközök bérlése

A tolmácsolás teljessége érdekében rendezvények tolmácseszközeinek lebonyolítását is tudjuk vállalni tolmácsfülkék és fejhallgatórendszerek teljes körű biztosítása és műszaki felügyelete révén.

A szolgáltatás biztosításához szükség van a rendezvény helyszínének és menetrendjének részletes leírására. Ennek birtokában tudunk ajánlatot készíteni, a megrendelést követően pedig szakembereink a helyszínen helyezik üzembe a berendezéseket úgy, hogy a rendezvényre az Ön elképzelései szerint kerülhessen sor.

A szolgáltatás tolmácsszolgáltatásunk megrendelése mellett érhető el.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

tolmácsolás

Mennyibe kerül a bérlés?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Kérjen ajánlatot!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média