Terminológiakezelés

Miért válasszon minket?

Szakembergárdánk olyan modern szoftverparkkal dolgozik, amely lehetővé teszi a rugalmas és precíz terminológiakészítést és -kezelést. Munkafolyamatainkban magától értetődik, hogy ügyfeleink mondhatják ki a végső szót egy-egy kérdésben.

Mintegy 150 szakfordítóval dolgozunk együtt rendszeresen. Nyelvi szakembereink nem csak angol-magyar és magyar-angol viszonylatban dolgoznak, de német, francia, olasz, spanyol, orosz, román, szlovák, lengyel, bolgár, cseh, görög, holland, japán, kínai, szerb, szlovén, török nyelven is, mind magyar, mind angol nyelvi viszonylatban. A szakterületeket tekintve egyebek között műszaki, jogi, gazdasági, informatikai, pénzügyi területeken felkészültek.

Nyelvi szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében fordítóirodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Terminológiakezelés

Az egységes vállalati arculat szempontjából rendkívül fontos, hogy a partnerek (legyen szó akár vásárlókról, akár például leendő munkatársakról) a vállalati kommunikáció minden elemében ugyanazokkal a megnevezésekkel találkozzanak, hiszen ennek hiányában az egész vállalati imázs sérülhet, a marketingkampányok hatása romolhat és ügyletek eshetnek kútba.

Az Ön által biztosított szövegpárokból hozunk létre olyan terminológiát, amelynek köszönhetően szakfordításaink az Önöknél bevett szóhasználathoz illeszkednek (például szlogenek, beosztások, terméknevek, céges zsargon stb. esetén).

Terminológia létrehozható korábban már lefordított szövegpárokból, aktuálisan lefordítandó szövegekből és természetesen az újonnan elkészült fordítások alapján is. Az így kialakított terminológiát (ami egy kétnyelvű szószedet) természetesen egyeztetjük Önökkel, hogy minden tétel esetében az Önöké legyen a végső szó. Különleges fordítástámogató szoftvereink pedig biztosítani tudják, hogy a későbbiekben már az ilyen formában egyeztetett szóhasználat kerüljön alkalmazásra a fordítások során.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

szakfordítás

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot terminológiakezelésre!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média