Szövegírás (transcreation)

Miért válasszon minket?

Többéves tapasztalattal rendelkező szakemberünk újrateremti az elkészült fordítást, felhasználói élményre fókuszáló szöveggé formálja azt. Szövegírónk felsőfokú kommunikációs végzettséggel rendelkezik, sales- és marketinganyagok, weboldalak, brosúrák szövegei terén számos ágazatban mélyitette el tapasztalatát. Hozzáértése révén meg tudja találni azt a hangot, ami a legjobb eredményeket kínálja Önnek.

Nyelvi szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében fordítóirodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Szövegírás (transcreation)

Bár a fordítások vissza tudják adni az eredeti szöveg mondandóját, stílusát és hangulatát, a helyi olvasóközönség nem feltétlenül reagál ugyanúgy egy szövegre, hiszen az eredeti szöveg a forrásnyelvi közönség kulturális várakozásainak felel meg. A fordításon túlmutató szövegírás már a célszövegű környezet olvasóira fókuszál, emiatt az eredeti szövegtől akár jelentős mértékben is eltérhet, viszont a hatása közelebb áll majd az eredeti szöveg eredeti környezetben kifejtett hatásához.

A szövegírás a jellegéből adódóan a célnyelvi olvasóközönség jó ismeretét igényli, hiszen még a célnyelvi környezetben is más-más elvárásai vannak például különböző korosztályoknak vagy szakmai hátterű embereknek. A megfelelő hangvétel megtalálásához az ügyfél és a szövegíró szakember közötti szoros együttműködés, folyamatos konzultációk szükségesek. A munka végeredménye pedig a megfelelő blogbejegyzés, social media poszt, vagy akár a kívánt hatást elérő értékesítési szöveg vagy telemarketing-forgatókönyv lehet.

A szolgáltatás jelenleg magyar nyelven érhető el.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

szakfordítás

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot szövegírásra!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média