Szövegfeldolgozás programozással

Miért válasszon minket?

Cégünk 2004 óta nyújt megbízható nyelvi szolgáltatásokat vállalatoknak. Mintegy 150 szakfordítóval dolgozunk együtt rendszeresen, nagyszámú nyelven és témakörben gyors lebonyolítással és rugalmas ügyintézéssel.

Nyelvi szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében fordítóirodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Szövegfeldolgozás programozással

Nagyobb méretű, egyedi formátumú (például nem standard XML, változó kódlap, egyedi adatstruktúra stb.) szövegek esetében programozói munka segítségével egyedi elemzéseket és módosításokat végzünk, amelyek révén a szakfordítás elvégezhetővé válik.

Szoftverek szövegei (stringek) vagy webáruházak készletlistái esetében gyakori, hogy a tételszám rendkívül nagy, akár több százezres vagy milliós elemszámmal. Ilyenkor a konvencionális fordítószoftverek és fordítási memóriák nem mindig tudnak megbirkózni a feladattal. Szükséges az anyagok előszűrése, illetve előzetes konverziója, amelyet általános eszközökkel (mint amilyen az Excel) szintén nehéz elvégezni.

Az is sokszor előfordulhat, hogy az anyagok XML-felépítése helyenként inkonzisztens vagy hibás, eltérnek a kódlapok az egyes fájlok között, vagy éppen több ezer fájl van több száz alkönyvtárban.

Ilyen esetekben irodánk önálló, kifejezetten az Ön anyagát figyelembe véve elkészített szövegfeldolgozó-szövegátalakító programmal tudja megkezdeni a szövegek átalakítását, nem ritkán jelentős megtakarításokat biztosítva az Ön cégének.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

szoftverlokalizálás

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média