SEO transcreation

Miért válasszon minket?

Szorosan együttműködve cége online keresős megjelenítését kézben tartó SEO szakemberekkel, javaslataikat, tanácsaikat át tudjuk vezetni a fordításokon. Ennek eredményképp mindegyik nyelvi változat az adott régió keresőmotor-optimalizálásának szempontjait tükrözi majd, az eredeti mondanivaló megtartásával.

Fontos hangsúlyozni, hogy a gépi fordítás módosítások nélküli használatát maga a Google is bünteti a weboldalak idegen nyelvű változatának értékelésekor, emiatt mindenképpen érdemes nyelvi szakemberekkel készíttetni el azt.

Nyelvi szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében fordítóirodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

SEO szempontú szakfordítás és átírás

Annak ellenére, hogy egy-egy weboldal tartalmát hűen tükrözheti annak professzionális fordítása, könnyen elképzelhető, hogy országonként más-más kulcsszó az, amit hangsúlyozni szeretnének, vagy amit hangsúlyozni érdemes. Adódhat ez a piac sajátosságaiból, a helyi marketingstratégiából, de lehet oka a SEO, tehát a keresőoptimalizálás is. A folyamatban ilyenkor három résztvevő van: az eredeti szöveget megíró szerző, az a szakember, aki a keresőoptimalizálást végzi egy adott nyelvre, valamint a fordító, aki erre a nyelvre készíti a szövegváltozatot. Ha például a keresőmotorok szempontjai miatt a "fordítás" szó helyett a "szakfordítás" kifejezést érdemesebb az adott szövegben szerepeltetni, a fordítónk megfelelő módon frissíteni tudja a szöveget. A kérések kiterjedhetnek szóhasználatra, bizonyos szavak sűrűségére, vagy arra, hogy egy-egy címsorban milyen szavak szerepeljenek - és az ideális kialakítás nyelvről nyelvre, országról országra változhat annak ellenére, hogy a szöveg fő mondanivalója változatlan marad.

Természetesen internetes hirdetések (pl. Google AdWords) fordítása esetében is segíteni tudjuk munkájukat.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Szövegírás, transcreation

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média