Reverse translation, visszafordítás

Miért válasszon minket?

Cégünk 2004 óta nyújt megbízható nyelvi szolgáltatásokat vállalatoknak. Mintegy 150 szakfordítóval dolgozunk együtt rendszeresen, nagyszámú nyelven és témakörben gyors lebonyolítással és rugalmas ügyintézéssel.

Nyelvi szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében fordítóirodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Reverse translation, visszafordítás

Ezt a gyors minőségbiztosítási módszert olyan anyagok ellenőrzéséhez ajánljuk, amelyek nem irodánknál készültek. A visszafordítás során a már kész szakfordítást az eredeti nyelvre fordítjuk le (vissza), összevetjük a forrásszöveggel, az esetleges eltérések esetében megállapítjuk azok okait, és szükség szerint korrekciókat végzünk.

A fordítási munka jellege miatt a visszafordított anyag természetesen nem lesz szóról szóra azonos az eredeti szöveggel. Az eltérések jól megmutathatják, hogy az első fordítás milyen minőségű, mik azok a pontok, ahol módosítani kell rajta.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

szakfordítás és lektorált szakfordítás

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média