MTPE - ellenőrzött gépi fordítás

Miért válasszon minket?

Cégünk 2004 óta nyújt megbízható nyelvi szolgáltatásokat vállalatoknak. Mintegy 150 szakfordítóval dolgozunk együtt rendszeresen, nagyszámú nyelven és témakörben gyors lebonyolítással és rugalmas ügyintézéssel.

Nyelvi szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében fordítóirodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Gyors és költségkímélő, garanciával

A fordítást tájékozódásra alkalmas minőségben, gyorsan és alacsony költséggel készítjük el professzionális fordítószoftverrel, amelynek az eredményét egy szakfordító nagy vonalakban áttekinti és feljavítja. A megoldás kiválóan alkalmas nagyobb mennyiségű, nem kritikus jellegű anyagok gyors lefordításához, mint amilyen például egy-egy általános téma sajtószemléje, tömegesen képződő fórumbejegyzések és online értékelések. A szolgáltatás jelenleg magyarról angolra érhető el.

Mennyivel olcsóbb és gyorsabb?

Bár minden esetben az elküldött dokumentum alapján tudunk pontos és végleges árat képezni, az általánosságban elmondható, hogy a tájékoztató szolgáltatások díja a normál szakfordítás díjának mindössze fele-harmada, és a munkaidő is mintegy fele-harmada az egyébként szükségesnek.

Minőségi garanciánk

A tájékoztató fordítással készült anyagok általános minőségéről mintáink (jelenleg: magyarról angolra) alapján előzetesen meggyőződhet. Amennyiben a tájékoztató fordításként készült szöveg minősége az Ön céljaira még nem kielégítő, a fordítást egyszerű szakfordításként, vagy lektorált szakfordításként is el tudjuk készíteni – az így készülő fordítás díjából a tájékoztató fordítás díját levonjuk.

Kérjen ajánlatot ellenőrzött gépi fordításra!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média