Korrektúrázás

Miért válasszon minket?

Cégünk 2004 óta nyújt megbízható nyelvi szolgáltatásokat vállalatoknak. Mintegy 150 szakfordítóval dolgozunk együtt rendszeresen, nagyszámú nyelven és témakörben gyors lebonyolítással és rugalmas ügyintézéssel.

Szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében fordítóirodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Korrektúrázás

Nyomdába kerülő anyagok esetében elvégezzük a lektorált és anyanyelvi lektorált szakfordításaink záró ellenőrzését is, a kiadványszerkesztési munkákkal összhangban.

A lektorálás során a szakfordítást az eredeti szöveggel mondatról mondatra vetjük össze a fordítás helyessége és hibamentessége érdekében. Az anyanyelvi lektorálás ezen továbblépve egy egynyelvű ellenőrzés és továbbfejlesztés, amely során egy harmadik, a fordítótól és a lektortól eltérő szakember is átolvassa a dokumentumot, esetleges további módosításokat javasol, tekintettel a stílusra és az olvashatóságra, mindezt egyeztetve a fordítóval, illetve a kétnyelvű lektorral.

A korrektúrázás ezen túlmenően extra biztonságot kínál a nyomdába kerülő anyagok esetében, hiszen a nyomdai költségek jelentősek lehetnek egy-egy sokszorosított anyag esetében, nem is beszélve arról, hogy az elkészült anyagokat (legyen szó plakátról, brosúráról vagy kézikönyvről) rengeteg ember láthatja hosszú időn keresztül. A korrektor - aki egy negyedik szakember - ellenőrzi a dokumentumot, akár azt is tekintetbe véve, hogy a kiadványszerkesztés során minden lefordított szöveg megfelelően kerüljön be a grafikai tervbe.

A szolgáltatás a DTP (kiadványszerkesztés) szolgáltatás kiegészítéseként érhető el, a fordítás, lektorálás és anyanyelvi lektorálás szolgáltatásokkal együtt.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

szakfordítás és lektorált szakfordítás

anyanyelvi lektorálás

kiadványszerkesztés

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média