Kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés

Miért válasszon minket?

Szakembereink nem egyszerűen grafikusok: tapasztalatból tudják és nagyon jól értik, hogy a fordítások során a szöveg hossza milyen módon változik meg, és milyen módon kell azt elrendezni ahhoz, hogy az eredeti grafikai tervet és az eredeti elképzeléseket tükrözze úgy, hogy a célnyelven is optimálissá váljon.

Szolgáltatásaink kiváló minősége érdekében irodánk ISO 9001-es auditált minőség­irányítási rendszert működtet. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

Kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés, DTP, grafika

A nyomdába kerülő anyagok esetében a fordítás elkészítését követően DTP szakemberünk az eredeti anyagnak megfelelő nyomdakész változatba formázza a kiadványt, tekintetbe véve, hogy a fordítás során a szövegek hossza valószínűleg megváltozik, így a grafikai elrendezést is érdemes felülvizsgálni. Teljes körű grafikai tervezést is tudunk biztosítani.

Az eredményes szolgáltatáshoz szükségünk van:

az anyag eredetijének szerkeszthető változatára (InDesign esetén az InDesign package fájlra, benne betűtípusokkal, idml fájllal és képekkel).

a brosúra/katalógus vágott mérete, amekkora a végeredmény lesz: első borító, hátsó borító, gerinc mérete. A gerinc mérete függ az oldalszámtól és a papírvastagságtól. Ezt a nyomda ki tudja számolni.

a nyomdai beállításokra.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

korrektúra

Mennyibe kerül a grafikai szolgáltatás?

Minden esetben a feladat részletei alapján tudunk pontos és végleges árat képezni Önöknek. Ennek érdekében kérjük, lépjen velünk kapcsolatba

Kérjen ajánlatot kiadványszerkesztésre!

Adatait bizalmasan kezeljük! Kérjük, hogy a * jelű mezőket mindenképpen töltse ki.-
Ha a fordítandó anyagok személyes adatokat is tartalmaznak, azt itt jelezheti nekünk. Személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan lásd Általános szerződési feltételeinket is.
A fordítandó anyagokban személyes adatok.
Megismertem, megértettem és elfogadom a TRM Kft. adatkezelésének részleteit, amelyek ide kattinva tekinthetők meg   *
          
További elérhetőségek
Iroda
Ha felkeresne bennünket, kérjük, előbb telefonáljon:
Telefon: +36-1-59-99-299
Fax: +36-1-59-99-298

TRM Kft.
1015 Budapest
Hattyú utca 14.
E-mail:
info@trmtranslations.hu
Közösségi média